Špeciálna káva HEALTERN TRÁVENIE BIO

5.95

  • Vyrobené z kávy: 100% arabica
  • Zrnková, Mletá
  • Praženie: 3/5
  • Kyslosť: 3/5

Popis

Popis

Healtern Specialty coffee je unikátom vo svete kávy. Kolumbijská BIO káva z plantáží v regióne Sierra Nevada de Santa Marta, nachádzajúcich sa vo výške 1650 m n. m. je obohatená o BIO byliny, ktoré nájdeme v atlasoch liečivých rastlín.

Výnimočná bylinná zmes dodáva lahodnej káve pridanú hodnotu a jej konzumácia sa stáva skutočným zážitkom.

Chuť

Chuťový základ Healtern Specialty coffee tvorí lahodná chuť BIO kávy 100% arabica z Kolumbie. Má sladkastú vyváženú chuť s intenzívnou dochuťou. Možno v nej nájsť tóny červeného jablka, vanilky, karamelu, sušienok či bylín.

V kombinácii s bylinnou zmesou pre druh Trávenia tvorí veľmi príjemnú chuť kávy s miernou ovocnou kyslosťou a osviežujúcim kvetinovým závanom.

Účinky

Púpava lekárska, horec žltý a puškvorec obyčajný prispievajú k normálnemu fungovaniu trávenia. Koreň púpavy  lekárskej prispieva k zdraviu tráviaceho traktu svojimi prebiotickými účinkami. Horec žltý prispieva k zvýšeniu fyzických a duševných schopností. Bylina ibištek krvavý pomáha pri únave a posilňuje vitalitu. Kávovému nápoju dodáva osviežujúcu chuť.

Nezabúdajte na dôležitosť pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie

Zloženie: BIO káva pražená zrnková arabica 99,5 %, BIO extrakt z bylín 0,5 % (horec žltý, puškvorec obyčajný, púpava lekárska, ibištek krvavý)

Príprava

Vhodné na alternatívne spôsoby prípravy kávy (French press, filter, vacuum pod, moka alebo koťogó, chemex…). Možné však pripraviť aj ako espresso.

Ďalšie informácie

SKLADOVANIE

Skladujte v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Odporúčame skladovať v pôvodnom uzatvárateľnom obale.

VÝROBCA
Healtern s.r.o., Záhradná 536/7, 059 35 Batizovce, Slovensko

Krajina pôvodu kávy: Kolumbia

Krajina pôvodu: Slovensko

Zdroj: https://healtern.com/

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.